Kannibalenfilm ‘Bones and All’ krijgt een poëtische trailer:

In augustus kwam ik de eerste teaser tegen van de boekverfilming Bones and All. Op dat moment was er nog weinig bekend over deze romantisch kannibalenfilm, maar de nieuwe trailer maakt meer duidelijk!

Bones and All gaat over de liefde die ontstaat tussen Maren (Taylor Russell), een jonge vrouw die probeert te overleven aan de randen van de samenleving, en Lee (Timothée Chalamet), een nogal intense dakloze jongen. Samen ondernemen ze een ware odyssee, die hen voert langs de achterafweggetjes, verborgen doorgangen en valluiken van het Amerika van Ronald Reagan. Maar uiteindelijk leiden alle wegen toch terug naar hun angstaanjagende verleden en naar een beslissend moment dat zal bepalen of hun liefde hun anders-zijn kan overwinnen.

De film is geregisseerd door Luca Guadagnino (Call Me by Your Name), en won eerder dit jaar op het filmfestival van Venetië de Zilveren Leeuw voor beste regisseur. Zoals gezegd is het een boekverfilming, Bones and All is een paar jaar geleden geschreven door Camile DeAngelis.

De trailer vind ik enorm verfrissend, teaset duidelijk de sfeer en geeft nog niet heel veel weg.

BONES AND ALL – Official Trailer

Al vanaf 1 december 2022 is Bones and All met acteurs Timothée Chalamet, Chloë Sevigny, Taylor Russell, André Holland, Jessica Harper, Michael Stuhlbarg, Mark Rylance, David Gordon Green en Jake Horowitz in de Nederlandse bioscopen te zien. [wpdiscuz-feedback id=”a5m8n3dlft” question=”Wat vind jij van deze trailer?” opened=”0″]Wat vind jij van de trailer?[/wpdiscuz-feedback]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Kannibalenfilm ‘Bones and All’ krijgt een poëtische trailer:”

Plaats een reactie