Karel Roden brengt doden tot leven in Frankenstein’s Army

Gisteren melden we dat de opnames voor Frankenstein’s Army zijn begonnen en dat het grootste gedeelte van de cast al bekend is. Vandaag meldt Variety dat Karel Roden de doden weer tot leven zal wekken in zijn rol als Dr.Viktor Frankenstein.

Tsjechische ‘ tough guy’  Karel Roden speelde eerder een rol in twee films van Guillermo del Toro; Hellboy (als Rasputin) en in Blade 2 (als Kounen).

 

In Frankenstein’s Army vindt een groep Russische Soldaten één van Hitlers geheime laboratoriums, het lijkt er op dat de Nazi’s het werk van Dr. Victor Frankenstein hebben proberen voort te zetten en er een leger van Nazi-zombies mee wilde bouwen. De film vindt plaatst in de nadagen van de tweede wereldoorlog.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
11 jaren geleden

Ik kan me van zijn acteerprestaties in genoemde films niets herinneren. Een cast met (relatief) onbekende acteurs vind ik altijd wel leuk, maar ik hoop wel dat ze een beetje kunnen acteren.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x