‘Keep Watching’ naar deze ‘Home Invasion’ trailer

Keep Watching - Official Trailer - 2017 Horror Movie HD

Een familie komt thuis na een vakantie. Wat ze niet weten of zien is dat het hele huis vol zit met kleine spionagecamera’s. Dagen later breken een groep gemaskerde mannen in en nemen de familie in gijzeling. In dit spel tussen leven en dood moet de familie samenwerken om erachter te komen wie hun bekijkt en waarom…

‘Keep Watching’ heeft de alternatieve titel ‘Home Invasion’, hetgeen dat evenveel zegt over de film. Geregisseerd door Sean Carter (The Killing Room) en met in de hoofdrollen Bella Thorne, Chandler Riggs, Ioan Gruffudd en Natalie Martinez. Of de film hier te zien zal zijn is nog maar de vraag, de trailer en beide posters nodigen mij wel uit om te kijken.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
6 jaren geleden

Ik ben nog niet helemaal overtuigd. Een paar zeer standaard jumpscares in de trailer en de maskers en huis situatie deden mij gelijk aan The Purge denken.
En veel te weinig bloed in de trailer. Dan lijkt het een slasher zonder bloed te worden met alles net buiten beeld. Net als de nogal teleurstellende Wish Upon.
Maar goed, je komt daar maar op één manier achter….. 😉

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x