Kickstarter dinohorror Goner van start

Dinosaurussen en horror, een goede combinatie. Je zou toch zeggen dat daar meer spellen mee gemaakt worden. Maar helaas valt dat vies tegen. Vroeger had je Dino Crisis (1 tot en met 3), maar dat is ook alweer 21 jaar geleden. Je ziet een beetje een comeback van de dino in Horizon Zero Dawn en het vervolg later op de next-gen consoles en over twee weken is de (succesvolle) crowdfunding klaar van Deathground.

Hier kunnen we nu nog een kickstarter project bij optellen: Goner. Gemaakt door Loco Players (da’s een bedrijfsnaam, ja) en beloofd een iets andere aanpak te hebben. In Goner speel je als Anthony Sunder. Wanneer zijn moeder op een afgelegen eiland vermist raakt, besluit hij om op eigen houtje op onderzoek uit te gaan. Eenmaal aangekomen op het eiland komt hij erachter dat het eiland vol zit met mensen hem liever dood dan levend zien. Oh, en het eiland krioelt ook nog eens van de dinosaurussen.

Loco Players wil de focus op het verhaal leggen en hierdoor zo een andere aanpak van het horror survival genre aanbieden. Dit samen met behoorlijk wat manieren om dood te gaan, zoals onderstaande trailer laat zien. Als de Kickstarter lekker loopt, willen de devs ook nog VR toe gaan voegen. Je kan meer info vinden op de officiële- en hun Twitter-pagina.

Goner - Kickstarter Launch Teaser Trailer

De kickstarter is vandaag van start gegaan! Ik heb wel zin in een nieuwe Dino horror, jij ook? Ik hoor het graag van je in de comments of op Facebook.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie