Kijk de heftige trailer van ‘The Taking of Deborah Logan’

taking-of-deborah-logan
Mia Medina (Michelle Ang) heeft eindelijk het perfecte onderwerp voor haar proefschrift: een film over de ziekte van Alzheimer. Voor de komende maanden, zullen camera’s het dagelijkse leven van Deborah Logan (Jill Larson) en haar dochter Sarah (Anne Ramsay) opnemen. Maar naarmate het project vordert, beginnen er vreemde dingen te gebeuren rond Deborah. Verschijnselen die niets hebben te maken met het ziektebeeld van Alzheimer. Het is iets anders wat de controle over Deborah’s leven heeft genomen en veel erger dan de slopende ziekte…

De film komt van X-Men en Trick ‘r Treat producent Bryan Singer en is geregisseerd door Adam Robitel. Meestal komt er van een film eerste een teaser, daarna éen ‘green band’ trailer (voor alle leeftijden) en uiteindelijke een ‘red band’ trailer (met schokkende beelden) uit. Voor ‘The Taking of Deborah Logan’ gaat men er direct vol in en daar zijn wij blij mee. We kunnen niet wachten tot deze film in februari 2015 in de Nederlandse bioscopen draait!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michael+Minneboo
Michael+Minneboo
8 jaren geleden

Ziet er interessant uit. Het valt me wel op hoeveel trailers tegenwoordig al prijsgeven van de inhoud van de film. Je hebt bijna het idee de hele film al gezien te hebben.

Michael+Minneboo
Michael+Minneboo
8 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Eens. Ik ben sinds anderhalve maand een reeks horrorfilms aan het kijken om alvast in de Halloweensfeer te komen. Er zitten films bij waar ik alleen de titel van ken voordat ik deze kijk. Ik vind het zelf fijn om zo min mogelijk van tevoren te weten, want dan kan ik onbevangen de film beoordelen. Tegenwoordig wordt bijna iedere setfoto en filmfeitje gelekt om reclame te maken voor de film. Dat levert dan misschien wel veel voorpret op, maar schept soms ook valse verwachtingen. Die verwachtingen kleuren een oordeel. Goed, tot zover mijn speech. Nu maar afwachten of de trailer van ‘The Taking of Deborah Logan’ de verwachtingen niet te hoog maakt.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x