Kijk de trailer ´Ad Vitam´ (2018)

Tijdens de Toronto International Film Festival (TIFF) 2018 is de trailer van de Franse sci-fi-/thriller tv mini-serie Ad Vitam (ook wel Immortal) getoond.

AD VITAM Trailer | TIFF 2018

In de nabije toekomst, waar mensen voor eeuwig kunnen leven, moeten een politieagent Darius (120 jaar) en een rebelse jonge vrouw genaamd Christa (24 jaar) de zeer verdachte zelfmoord onderzoeken van zeven tieners. Met de belofte van eeuwige jeugd of met andere woorden onsterfelijkheid,  waarom zou een groep tieners zo´n daad begaan? Was het een sekte? Een politieke daad? Samen duiken ze in een onderwereld van alternatieve religies, verborgen complotten en maken keuzes die beslissen tussen leven en de dood. 

AD VITAM Clip | TIFF 2018

De tv-miniserie heeft 6 afleveringen en is geregisseerd door Thomas Cailley en Manuel Schapira.  De cast bestaat uit: Yvan Attal, Garance Marillier (Raw), Niels Schneider, Anne Azoulay, Hanna Schygulla, Alex Martin, Giorgia Sinicorni, Eléa Clair, Vincent Furic, Ariane Labed, Adel Bencherif en Rod Paradot.

Het eerste seizoen van Ad Vitam verschijnt op 8 november op de Franse televisie. Het is nog onbekend of de serie beschikbaar komt op streamingsdiensten.

Plaats een reactie