Kijk en beslis mee in Silent Hill: Ascension

Op 31 oktober kunnen we gaan genieten van Silent Hill: Ascension. In een gloednieuwe trailer van deze interactieve serie in het Silent Hill-universum wordt dit bekend gemaakt.

De familie Hernandez belandt in een chaos als er weer een dode valt in het toch al dun bevolkte stadje in Pennsylvania. In een uitstervend vissersdorpje in Noorwegen wordt de ongemakkelijke vrede van de familie Johansen verstoord wanneer hun leidster, Ingrid, onder verdachte omstandigheden sterft. Wat hebben deze twee families met elkaar te maken? En kunnen ze de aankomende verschrikkingen die hun te wachten staan wel de baas?

Silent Hill: Ascension is een spannende, nieuwe interactieve serie van Genvid waarin iedereen die de serie kijkt, invloed heeft op het verloop ervan. Elke dag zullen jouw keuzes en de acties van miljoenen het verhaal vormgeven en de uiteindelijke uitkomst bepalen. Op de website van de ontwikkelaar is te zien dat de serie zijn première heeft op dinsdag 31 oktober. Je kunt je nu vooraf registreren om de app te downloaden op jouw Apple– of Android apparaat. De trailer laat je alvast een stukje zien wat jou te wachten staat.

Silent Hill: Ascension - Official Premiere Trailer

De ontwikkelaar geeft aan dat het géén spel is, maar een interactieve serie. Hierin maak jij als kijker keuzes die de spelers vervolgens kunnen uitvoeren. Dit doe je met alle andere kijkers, het is dus niet gegarandeerd dat jouw keuze ook daadwerkelijk er door komt. En daar kraakt het wat mij betreft een beetje. Ik heb hier mijn twijfels over, gaat dit wel werken? Interactieve spellen kunnen zeker goed zijn (The Dark Pictures Anthology-serie is daar een perfect voorbeeld van), maar massive multiplayer interactief? We gaan het in ieder geval meemaken. Heb jij je al geregistreerd?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Kijk en beslis mee in Silent Hill: Ascension”

  1. Ah, dit is dus een animatie serie en met niet zulke beste animatie als ik dat zo zie. Waarschijnlijk volledig computer gegenereerd en daarmee kunnen ze dan vermoedelijk elke dag een nieuwe aflevering genereren op basis van de keuzes die worden gemaakt.

    In 2017 heb ik een keer in de bioscoop een “echte” film, dus geen animatie, gezien genaamd Late Shift. Hierbij had je ook een app en werd tijdens de film gevraagd om aan te geven wat er moest gebeuren. Dat was een leuk experiment. De bioscoopmanager was zelf zo enthousiast dat hij de film daarna voor de liefhebbers direct nog eens draaide, waarbij dan andere keuzes gemaakt konden worden. De film werd daar echt anders door en eindigde zelfs anders.Tijdens het maken van de keuzes liep de film overigens door, dus je had geen hiaten. Wel had je een beperkte tijd om de keuze te maken.

    Dus dit kan werken en zelfs een erg leuk effect hebben. Maar daar zag je direct de effecten. En bij deze serie moet je steeds een dag wachten. Geen idee of dat net zo leuk is.

    Beantwoorden

Plaats een reactie