Plannen voor The Return of The Killer Klowns in 3D?

Killer Klowns From Outer SpaceDe horrorfansite Freddy in Space kwam erachter dat Grant Cramer een facebookpagina is gestart voor Killer Klowns 2. Grant Cramer speelde Mike Tobacco in de originele Killer Klowns From Outer Space uit 1988. In een interview vertelde de acteur dat er inderdaad plannen zijn voor een vervolg.

The Return of The Killer Klowns from Outer Space in 3D

Grant Cramer heeft het script voor het vervolg geschreven, zal de film produceren en zal wederom de rol van Mike Tobacco vertolken. Ook de makers van het originele deel, The Chiodo Brothers, zullen het project ondersteunen en zullen een hele reeks nieuwe Klowns gaan ontwerpen. Het verhaal zal in grote een vervolg zijn op het origineel en speelt zich een tiental jaar later af.

De financieren voor het project is grotendeels rond, er moet alleen nog een distrubutiedeal worden gesloten voordat men het geld mag uitgeven. Mike Tobacco is geen fan van 3D, maar Killer Klowns 2 is er geweldig geschikt voor: “the popcorn will shoot right out at us and so will the cotton candy and all sorts of other fun stuff.”

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5atRWVGAsrM&w=620&h=350]

Het plan is om The Return of The Killer Klowns from Outer Space in 3D in 2012 uit te brengen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Haha, wat erg, dat 2012 font aan het einde is van de film 2012. Een acteur die na meer dan 20 jaar met het script voor het vervolg komt? Het zal mij benieuwen of dit wat wordt (en ik gok van niet :P).

S.
S.
12 jaren geleden

Hahahahaha..geniaal! hoe slecht kan je je teasser maken 🙂 T origineel is natuurlijk al te slecht ..ben zeer benieuwd of dit ook hier in de bioscoop gaat komen.. ben bang van niet

TWITCH-HORROR
TWITCH-HORROR
12 jaren geleden

hahahahaha geweldig
ik ben al jaaren op zoek naar Killer Klowns from Outer Space
mesien dat er uiteindelijk wel een dubble box uit komt of zo dat zou geweldige zijn

maar ik kijk hier egt naar uit ik hou vanm slegte horror 😛

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x