Horror Night bij Kinepolis met Hereditary en Sweet Tooth

kinepolis horror night hereditary
Vanaf 14 juni draait Hereditary, wellicht de engste horrorfilm van het jaar, in de bioscopen. Maar jij kunt al op 8 juni gillen en genieten via een speciale voorpremière bij de Kinepolis bioscopen. De Kinepolis Horror Night staat garant voor kippenvel, ongecontroleerd schreeuwen, extreme transpiratie, misselijkheid en een adrenaline rush.

De Nachtvlinders verloot 3×2 bioscoopkaartjes onder inzenders van het goede antwoord:
– prijsvraag afgelopen –

Regisseur Ari Aster laat met zijn filmdebuut een zeer verontrustende kijk zien op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt. Nadat Charlies oma overlijdt, komt langzaam maar zeker de afschuwelijke waarheid over de afkomst van de familie Graham aan het licht. Annie, Charlies moeder, wordt gedwongen om een duister pad in te slaan om te kunnen ontsnappen aan het noodlot dat hen allen te wachten staat.

Praktische info:
Horror Night Hereditary vindt plaats in Kinepolis Breda, Dordrecht, Enschede, Groningen, Utrecht, Almere, Den Helder, Emmen, Oss, Zoetermeer, Hoofddorp.
Op vrijdag 8 juni, de zaal gaat open om 21:45, films beginnen om 22:00. Hereditary zal om 00:16 afgelopen zijn. Tickets kosten €10,50.

Zelf zal ik aanwezig zijn in Utrecht, wie zie ik daar?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Horror Night bij Kinepolis met Hereditary en Sweet Tooth”

Plaats een reactie