Horror Night bij Kinepolis met Hereditary en Sweet Tooth

kinepolis horror night hereditary
Vanaf 14 juni draait Hereditary, wellicht de engste horrorfilm van het jaar, in de bioscopen. Maar jij kunt al op 8 juni gillen en genieten via een speciale voorpremière bij de Kinepolis bioscopen. De Kinepolis Horror Night staat garant voor kippenvel, ongecontroleerd schreeuwen, extreme transpiratie, misselijkheid en een adrenaline rush.

De Nachtvlinders verloot 3×2 bioscoopkaartjes onder inzenders van het goede antwoord:
– prijsvraag afgelopen –

Regisseur Ari Aster laat met zijn filmdebuut een zeer verontrustende kijk zien op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt. Nadat Charlies oma overlijdt, komt langzaam maar zeker de afschuwelijke waarheid over de afkomst van de familie Graham aan het licht. Annie, Charlies moeder, wordt gedwongen om een duister pad in te slaan om te kunnen ontsnappen aan het noodlot dat hen allen te wachten staat.

Praktische info:
Horror Night Hereditary vindt plaats in Kinepolis Breda, Dordrecht, Enschede, Groningen, Utrecht, Almere, Den Helder, Emmen, Oss, Zoetermeer, Hoofddorp.
Op vrijdag 8 juni, de zaal gaat open om 21:45, films beginnen om 22:00. Hereditary zal om 00:16 afgelopen zijn. Tickets kosten €10,50.

Zelf zal ik aanwezig zijn in Utrecht, wie zie ik daar?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Janita van Leeuwen
5 jaren geleden

Super leuk! Ik wacht al een hele tijd op deze film. 😀 Wel erg dat kleine kindjes er de dupe van werden toen ze alleen maar Pieter Konijn the Movie wilde zien …

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x