Klassieke kostuums in remake Resident Evil 2 + DLC aangekondigd

Vanaf vandaag ligt de remake van Resident Evil 2 in de schappen. Het spel verkocht in 1998 bijna 5 miljoen kopieën en speelt rond agent Leon Kennedy, studente Claire Redfield en de zombie-uitbraak in Raccoon City. Onze recensie volgt snel, eerst nog wat nieuwtjes:

Klassieke kostuums vrij te spelen in REmake 2

Capcom heeft bevestigd dat de klassieke kostuums van Claire en Leon, bekend uit 1998, in de aankomende remake van Resident Evil 2 zitten.
Belangrijk om erbij te vermelden: dit gaat niet om DLC. De pakjes zijn vrij te spelen, zoals dat vroeger de gewoonte was. Wat de speler moet doen om de hoofdpersonen in deze kleren te kunnen hullen heeft de Japanse ontwikkelaar nog niet bekend gemaakt. Wel zijn er de beelden:

Resident Evil 2 - Classic Costumes

The Ghost Survivors aangekondigd voor REmake 2

Daarnaast heeft Capcom ‘The Ghost Survivors’ aangekondigd voor de remake van Resident Evil 2. De modus speelt zich naast het hoofdverhaal van de game af en wordt na de release als gratis DLC aangeboden. Veel details zijn er nog niet bekend. De modus zal scenario’s met willekeurige elementen bevatten. Ook zullen er in ieder geval één unieke vijand en een in-game shop in zitten. De modus wordt waarschijnlijk in drie gedeeltes uitgerold. In het eerste deel zullen Robert Kendo (een wapenhandelaar), Katherine Warren (dochter van de burgemeester) en een nog onbekend USS-lid speelbaar zijn. Andere personages worden waarschijnlijk later toegevoegd.

Wanneer je ‘The Ghost Survivors’ precies kunt downloaden is nog niet bekend. De remaster van Resident Evil 2 komt, vandaag, 25 januari uit voor PS4, Xbox One en Microsoft Windows.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie