Kobold: een korte horrorfilm en Virtual Reality-game

Kobold is een live-action korte horrorfilm en een virtual reality- game. Wanneer je de korte film hebt gezien, kun je de VR headset opzetten en in het verhaal stappen.

Korte horrorfilm

KOBOLD VR EXPERIENCE TRAILER
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0

De kleine Kasper probeert de recente dood van zijn moeder te verwerken door zijn fantasie te gebruiken in Germaanse sprookjes en door met zijn denkbeeldige vriend Pixi te spelen. Wanneer Pixi hem een manier biedt om zijn moeder weer te zien, begint Kaspar aan een reis die hem diep in een donkere wereld brengt waar hij misschien nooit meer uit zal komen.

VR-ervaring

Stap in de schoenen van een stadsverkenner die het mysterieuze geval van een vermiste jongen onderzoekt. Pak je zaklamp en ontdek de geheimen van een verlaten villa in het midden van een donker bos in Duitsland. Dompel jezelf onder in waarachtig, cinematografisch realisme, verken een interactief universum, zoek aanwijzingen en durf je diep in een mystieke wereld te begeven waar je acties ernstige gevolgen kunnen hebben.

Om de VR-ervaring zo cinematisch en meeslepend mogelijk te maken, werd de hele villa (locatie in Brandenburg, Duitsland) en omgeving gescand met fotogrammetrie. Acteurs werden ook 3D gescand en tot leven gebracht in VR met behulp van motion capture en geavanceerde gezichtsopnametechnologie. De VR-ervaring werd mogelijk gemaakt door AnotherWorld VR.

Afbeeldingsresultaat voor kobold vr
Afbeeldingsresultaat voor kobold vr

Kobold komt deze Halloween uit op HTC Vive en Oculus Rift.

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Interessant artikel?

Plaats een reactie