Komt er een horrorfilm gebaseerd op TikTok-video’s?

Foto via IMDB

Details zijn nog niet officieel bekend, maar het project is gebaseerd op een reeks TikTok-video’s die in het beheer zijn van Original Film.

In een preventieve situatie heeft Original Film van Neal Moritz een titelloze horrorpitch ontvangen van Jason Pagan en Andrew Deutschman. Pitch werd gekocht via het Paramount discretionaire fonds van Original Film.

Wie zijn Pagan en Deutschman? Jason Harry Pagan is een schrijver en scenarioschrijver uit de Verenigde Staten. Hij is de schrijver van Battlefield 2042, Every House Is Haunted, Almanac Movie en Paranormal Activity: The Ghost Dimension.

Andrew Deutschman is een Amerikaanse schrijver, beter bekend van Almanac Movie en Paranormal Activity: The Ghost Dimension. Almanac is een Amerikaanse scienceficion-thrillerfilm uit 2015 geschreven door hem en zijn collega hierboven.

Beide worden vertegenwoordigd door Trevor Engelson bij Underground en WME.

Pagan en Deutschman doen het goed met de verkoop van hun feature-scripts zoals Classified aan New Line Cinema voor Chad Stahelski om te regisseren, Every House Is Haunted aan Netflix met Corin Hardy om te regisseren en Tarot aan eOne met Andre Ovredal om te regisseren.

Tiktok TikTok is een socialmedia-app waarmee je korte muziekvideo’s kan maken en delen. De filmpjes kunnen een lengte hebben van 3 tot maximaal 30 seconden. Ook het maken van 3 minuut video’s is mogelijk. TikTok toont gebruikers een video over het gehele scherm die zich blijft herhalen. 

TikTok heeft in oktober 2020 4,5 miljoen Nederlandse gebruikers. Ook verschillende wereldsterren maken gebruik van TikTok. Heel wat gebruikers zijn bekend geworden dankzij de app, die al meer dan 800 miljoen gebruikers wereldwijd heeft. Om die reden zou deze horrorfilm veel kijkers kunnen trekken gezien de populariteit van de app.

Details Omdat details op dit moment nog niet bekend zijn, kunnen we nog niet veel kwijt. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van het laatste nieuws rondom deze TikTok Horror Pitch.

Wij zijn benieuwd, jij ook?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie