Er wordt gewerkt aan Scream 5 en nieuwe Hellraiser

In 1996 verscheen Scream schreven door Kevin Williamson en geregisseerd door Wes Craven. De film waarin de Ghostface-killer ahter studente Sidney (Neve Campbell) aanzit en de kennis van horrorfilms belangrijk is om in leven te blijven, werd één van de populairste slashers uit de geschiedenis.
Niet heel gek dat er vervolg kwamen in 1997, 2000 en 2011. En in 2015 volgende zelfs een tv-serie, waarvan het derde seizoen afgelopen zomer verscheen.

Scream (1996) Official Trailer 1 - Neve Campbell Movie

Nu werd er deze zomer al eens geroepen dat er mogelijk een vijfde deel aan komt, inmiddels is de bevestiging er; Spyglass Media Group werkt aan Scream 5, al is dit nog wel in een vroeg stadium.

De rechten van Scream lagen bij Dimension Films, dat weer onderdeel was van The Weinstein Company. Deze is vorig jaar failliet gegaan door het gedrag van Harvey Weinstein. Hierna is Dimension overgenomen door Lantern Entertainment, welke weer eigenaar is van Spyglass. Naast Scream werken ze daar ook aan een nieuwe Hellraiser, David S. Goyer werkt sinds mei aan een script.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x