Komt Skalet terug tot leven?

Skalet - komt terug tot leven

Vanaf vandaag heeft De Nachtvlinders een nieuw redactielid: Skalet. Bij zijn sollicitatie stuurde hij niet meer dan de bovenstaande foto in. Wij werden nieuwsgierig en vroegen Skalet over zichzelf.

Skalet, wie ben je, wat doe je en wat ga je ons vertellen?
Ik ben dus Skalet; niets meer en niets minder. En ik ga al een tijdje mee… Ok: af en toe lig ik er voor dood bij, maar toch ben ik altijd aanwezig! Mijn verhaal gaat over mijn leven, of mijn dood – het is maar hoe je het bekijkt. In mijn graf lig ik alleen als ik dood ben, dus ik bekijk het als mijn leven. Waar ik heen ga, wat ik beleef… Het is maar wat mijn metgezel Joost van mij noteert. Eén ding sowieso: ik ga weer dingen beleven. Daarvoor ben ik opgestaan uit mijn graf!

Maar je bent dus al eens eerder opgestaan uit je graf?
Inderdaad, ik heb al meerdere cartoonlevens achter de rug. Mijn leven werd en wordt nu weer trouw opgetekend door mijn metgezel Joost. Joost is een eigenzinnige, maar vriendelijke grafisch ontwerper en illustrator. Hij houdt er zijn eigen onderneming ervoor op na: +joost. | ontwerp + illustratie.

Dank je, Skalet. Dat klopt. Ik ben grafisch ontwerper en illustrator. Cartoonist vooral uit passie. Iets wat ik niet echt kan onderdrukken, maar wat gewoon gebeurt. Skalet is er al bijna 15 jaar bij, trouwens. Ik heb veel gelachen en beleefd met die jongen. Met +joost. plaats ik mijn grafisch ontwerpen en illustraties, dus ook cartoons, professioneel op de markt. Veel plezier met het volgens van Skalet’s belevenissen!

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frank Mulder
13 jaren geleden

Welkom Skalet en Joost!

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x