Konami komt met Castlevania: Lords of Shadow 2 en Mirror of Fate

De Castlevania-reeks krijgt er nog zeker twee games bij, een directe opvolger ‘Lords of Shadow 2’ voor XBOX360/PS3 en een Nintendo 3DS exclusive ‘Lords of Shadow: Mirror of Fate’.

In Castlevania: Lords of Shadow uit 2010 draaide het om de herkomst van Dracula en zijn legendarische verband met de Belmonts. Fans kunnen in Castlevania: Lords of Shadow 2 spannende, nieuwe wendingen en uitdagingen verwachten. In de schokerende afsluiter van het verhaal van Lords of Shadow, komt Dracula opnieuw terug; verzwakt en verlangend naar de bevrijding uit zijn onsterfelijke banden. De vampier – die geconfronteerd wordt met een nieuwe en krachtige bedreiging – moet opnieuw zijn oude krachten verzamelen, waarbij zijn kasteel een sleutelrol heeft.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Dave Cox, producent bij Konami: “Castlevania: Lords of Shadow is een van de meest succesvolle Castlevania-games die is uitgebracht binnen de franchise in de geschiedenis. Wij willen graag onze fans een waardig vervolg bieden, compleet met de verrijzing van Dracula en de Belmont clan’s honger naar totale verwoesting.” Castlevania: Lords of Shadow 2 zal dit hoofdstuk afsluiten en komt in 2013 uit voor Xbox 360 en PlayStation 3.

Bezitters van een Nintendo 3DS kunnen dit najaar al genieten van Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate, in een verhaal rond de nakomelingen van Gabriel Belmont: Simon en Trevor Belmont. Beiden worstelen ze met zichzelf als ze hun schokkende noodlot ontdekken.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Konami heeft aangegeven in augustus tijdens de GamesCon in Keulen meer over beide titels te laten zien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie