SDCC trailer madness! Kong: Skull Island trailer is nu ook uit!

KONG3
Mijn hemel wat komt er veel, maar dan ook echt veel, nieuws van de San Diego Comic Con! Als eerste was daar de verassing dat we de trailer van The Justice league kregen te zien. Na de gemengde reacties op Batman vs Superman: Dawn of Justice gaf deze trailer de DC fans weer erg veel hoop. Fantastisch was het nieuws dat de film The Woods, waar wij al twee maanden geleden een interessante trailer te zien kregen, een direct vervolg is op The Blair Witch Project uit 1999 en direct een andere titel kreeg: Blair Witch. Maar nu is dan ook de trailer voor Kong: Skull Island vrijgegeven en oh boy.. Wat ziet dat er goed uit!

Wat direct opvalt aan de trailer is dat regisseur Jordan Voght-Roberts met zijn film eenzelfde sfeer weet uit te stralen als Godzilla uit 2014. Dat moet ook wel want de twee moeten uiteindelijk ook samenkomen in een film.

Wij zijn heel benieuwd hoe dat zal worden aangezien er al direct iets opvalt in de trailer. Kong is immens. Wanneer er een stel legerhelicopters komen aanvliegen staat Kong hen al op te wachten en staat hij recht overeind. Wat hieraan opvalt is dat we toch er niet onderuit kunnen dat ondanks zijn enorme grootte hij nog altijd een stuk kleiner is dan Godzilla uit de film van Gareth Edwards.

Verder kunnen we uit de trailer opmerken dat Tom Hiddleston, Samuel L Jackson en John Goodman zeer prominente rollen zullen vertolken.KONG1
Het is nog wel even wachten voordat Kong: Skull Island uitkomt. De release in de Verenigde Staten staat geplant voor maart 2017… Verdomme.. Want wij kunnen niet wachten! Hoe zit dat met jullie?
kong-skull-island

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “SDCC trailer madness! Kong: Skull Island trailer is nu ook uit!”

  1. Dit ziet er zeker goed uit. Ben erg benieuwd. Leuk shot met die libelle tussen die helikopters.
    Enige minpuntje dat ik al zie is dat dit alweer een film met Samuel L Jackson is. Hoeveel films maakt die man wel niet per jaar? Er is geen ontkomen aan die kerel….

    Beantwoorden

Plaats een reactie