In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Korte Child’s Play-fanfilm: TIFFANY + CHUCKY


Korte horrorfilms zie je in vele vormen, de laatste tijd is vooral de fanfilm populair. Fans van een filmreeks bedenken hun eigen variatie op het bestaande verhaal, vaak zonder af te doen van het origineel. Dit keer een Child’s Play-fanfilm.

TIFFANY + CHUCKY (a fan film by Chris .R. Notarile)
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0

De film is gemaakt door Chris .R. Notarile, met in de hoofdrollen Llenelle Gibson als Tiffany Valentine en Kevin Caliber als Charles ‘Chucky’ Lee Ray.
Het verhaal is deze korte film belicht een andere kant van Chucky, iets dat mij wellicht ook zou interesseren. Dan echter liever niet als komische horror, maar als een stevige horror-thriller. Zien jullie graag een ‘the origins of Chucky’? Hoe zie je deze dan het liefst?

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//