Korte film: The Acid Theatre (Justin Heyl / Joël Heyl)

Halloween is een beetje vreemd, mensen gaat verkleed als de meest rare wezens naar bijzondere feesten. Maar zo bizar als in de korte film ‘The Acid Theatre‘ was het afgelopen weekend waarschijnlijk voor niemand.

Na een gruwelijk incident met haar vader wordt het meisje Iza wakker in het hiernamaals. Hier ontmoet ze duistere figuren die haar meenemen naar The Acid Theatre, waar DJ Rinse een groot feest geeft en Iza allerlei angstaanjagende wezens ontmoet. Maar de DJ laat Iza de kracht van muziek zien en haar reis gaat verder.

Rinse is overigens geen fictief karakter, maar al jaren actief in de tekno en verzorgde voor The Acid Theatre ‘dubtek’-muziek, een samenvoeging van tekno en dubstep. Zijn bedrijf Tonework Production verzorgt muziek voor commercials. De Nederlandse filmmakers The Heyl Brothers (Justin Heyl & Joël Heyl) brachten we recent al onder jullie aandacht met hun 24 hour film project ‘Carnivore’.

The Acid Theatre is speciaal voor Halloween nu te bewonderen:

Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Korte film: The Acid Theatre (Justin Heyl / Joël Heyl)”

  1. Leuk gemaakt en de sfeer en effecten zijn zeker goed, maar horror? Nee.

    Het geheel voelt meer aan als een lange videoclip met een lang intro en outro.

    Beantwoorden
  2. Kinderlijk filmpje. Qua stijl een soort Tim Burton rip off. Heeft weinig met horror te maken dit er zit geen spanning in en de stemmen zijn ook nog slecht. Weer niks goeds van eigen bodem.

    Beantwoorden

Plaats een reactie