Korte filmmakers opgelet: Het nieuwe Dark Arts Film Festival open voor inzendingen!

Bij De Nachtvlinders is het ons doel om horror onder de aandacht te brengen bij een groter publiek, maar zien wij graag dat er meer horror in de Benelux wordt gemaakt. Daarom slaan wij onze handen ineen met filmmaker Gideon van Eeden om met Halloween 2021 een nieuw filmfestival in Amsterdam te organiseren voor korte films: Dark Arts Film Festival!

In onze wekelijkse rubriek hebben we inmiddels ruim 300 korte horror of andere duistere films uitgelicht. En tot een paar jaar terug konden Nederlandse filmmakers hun creatie inzenden naar Duistere Openbaringen. Helaas bestaat dat filmfestival niet meer. Enthousiast werden we dan ook meteen toen Gideon van Eeden met het idee voor het Dark Arts Film Festival kwam.

Ben jij maker van korte duistere films? Tof, want dat kun je jouw korte film aanmelden, meedoen met de pitchwedstrijd of deelnemen aan masterclasses. De deadline is 31 juli 2021, dus je kunt zelfs nog beginnen. Alle informatie lees je op de filmmakers-pagina!

Ben je geen filmmaker, ook dan kun je natuurlijk nu al de facebookpagina liken of via twitter op de hoogte blijven van het festival. Meer nieuws rondom het programma kondigen we dit jaar met Halloween aan.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Korte filmmakers opgelet: Het nieuwe Dark Arts Film Festival open voor inzendingen!”

 1. Leuk! Succes met de organisatie. Ik hoop op veel inzendingen. Altijd spannend als je wat nieuws opzet.
  En ook hoop ik dat rond die tijd dat vervelende virusje is uitgebannen zodat je dit kunt organiseren zoals het hoort. Met veel enthousiaste horrorfans bij elkaar.
  Nogmaals succes!

  Beantwoorden
  • Dank, dank! We nemen daarom ook zeker de tijd en hopen dat ook het virus idd dan een beetje rustig is. Vooral nu even roepen om te zorgen dat filmmakers het vinden en materiaal gaan insturen.

   Beantwoorden

Plaats een reactie