Korte filmmakers opgelet: Het nieuwe Dark Arts Film Festival open voor inzendingen!

Bij De Nachtvlinders is het ons doel om horror onder de aandacht te brengen bij een groter publiek, maar zien wij graag dat er meer horror in de Benelux wordt gemaakt. Daarom slaan wij onze handen ineen met filmmaker Gideon van Eeden om met Halloween 2021 een nieuw filmfestival in Amsterdam te organiseren voor korte films: Dark Arts Film Festival!

In onze wekelijkse rubriek hebben we inmiddels ruim 300 korte horror of andere duistere films uitgelicht. En tot een paar jaar terug konden Nederlandse filmmakers hun creatie inzenden naar Duistere Openbaringen. Helaas bestaat dat filmfestival niet meer. Enthousiast werden we dan ook meteen toen Gideon van Eeden met het idee voor het Dark Arts Film Festival kwam.

Ben jij maker van korte duistere films? Tof, want dat kun je jouw korte film aanmelden, meedoen met de pitchwedstrijd of deelnemen aan masterclasses. De deadline is 31 juli 2021, dus je kunt zelfs nog beginnen. Alle informatie lees je op de filmmakers-pagina!

Ben je geen filmmaker, ook dan kun je natuurlijk nu al de facebookpagina liken of via twitter op de hoogte blijven van het festival. Meer nieuws rondom het programma kondigen we dit jaar met Halloween aan.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
3 jaren geleden

Leuk! Succes met de organisatie. Ik hoop op veel inzendingen. Altijd spannend als je wat nieuws opzet.
En ook hoop ik dat rond die tijd dat vervelende virusje is uitgebannen zodat je dit kunt organiseren zoals het hoort. Met veel enthousiaste horrorfans bij elkaar.
Nogmaals succes!

Gideon van Eeden
Gideon van Eeden
3 jaren geleden

😈🤘

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x