Korte nederhorror Dying Light + crowdfund Malum

Wat je met de €3500 kunnen maken? De Nederlandse filmmakers Bren Zonneveld en Jim de Klerk maakten vorig jaar met slechts €600 de korte film Dying Light, kijk het resultaat hieronder!

Dying Light - Short Horror Film
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 5

Crowdfund volgende short

Nu werken ze aan een nieuwe korte horrorfilm, Malum, en om dat te verwezenlijken hebben ze jouw hulp nodig!
Malum gaat over een jongetje die ’s nachts geteisterd wordt door een onbekend figuur. Brad moet zijn angst overwinnen om dit verschijnsel voor eens en altijd weg te jagen.

De film is gebaseerd op de ervaringen van Bren Zonneveld, hij kreeg op zijn 11e last van Sleep Paralysis. Je moet je hierbij voorstellen dat je lichaam slaapt, je je niet kan bewegen en je wel bewust bent van wat er om je heen gebeurd. Vaak in combinatie met figuren die door je slaapkamer lopen… Bren heeft het overleefd en gebruikt dit nu als inspiratie voor deze korte horrorfilm.

Het team heeft €3500 nodig om hun drrom (of nachtmerrie?) werkelijkheid te laten worden. Via crowdfunding vragen ze een bijdrage aan horrorliefhebbers.

Hoewel Malum een volledig los verhaal is, zal het volgens de filmmakers wel in dezelfde wereld als van Dying Light afspelen.
Waar wacht je op? Steun Malum op Cinecrowd!

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie