Korte Nederhorror Shortcut in zijn geheel online

shortcut korte nederhorror

Na de teaser en trailer kunnen jullie SHORTCUT nu in zijn geheel bekijken. Deze korte horrorfilm is geschreven en geregisseerd door Arno de Haas. Geproduceerd door Careface Productions. De cast bestaat uit Roy van Luyn, Nick van Tergouw, Klaas van Egdom, Jeffrey Noordermeer, Jorden Op den Kelder en Arno de Haas.

Twee vrienden besluiten na een potje midgetgolf een korte route door het bos te nemen, waardoor ze in een levensgevaarlijke situatie terechtkomen.

SHORTCUT | Short film
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Korte Nederhorror Shortcut in zijn geheel online”

  1. Als dit filmpje was geëindigd met iets grappigs, was het geslaagd geweest. Nu kan ik er niet echt iets mee. Voor een filmpje dat serieus bedoeld is, begint het gewoon fout. Twee kerels die verveeld een potje midgetgolfen is een leuk begin voor horror comedy (het deed me ook een beetje denken aan het filmpje Op vakantie met Jiggy Dje en Spacekees), omdat het nergens op slaat en in dit filmpje heel droog overkomt. Verder is het wel oké, maar waarom rent die gast zo hard het bos in en rent die ander er zonder iets te vragen achteraan? Als ik wat hoor sprint ik ook niet zomaar honderd meter het bos in en als een vriend van mij dat doet, dan ga ik ‘m niet volgen zonder om uitleg te vragen. Zonde dat ze het niet wat realistischer hebben gemaakt. Een aanwijzing waarom er moordenaars in dat bos zijn was ook wel leuk geweest.

    Beantwoorden

Plaats een reactie