Korte Nederhorror Shortcut in zijn geheel online

shortcut korte nederhorror

Na de teaser en trailer kunnen jullie SHORTCUT nu in zijn geheel bekijken. Deze korte horrorfilm is geschreven en geregisseerd door Arno de Haas. Geproduceerd door Careface Productions. De cast bestaat uit Roy van Luyn, Nick van Tergouw, Klaas van Egdom, Jeffrey Noordermeer, Jorden Op den Kelder en Arno de Haas.

Twee vrienden besluiten na een potje midgetgolf een korte route door het bos te nemen, waardoor ze in een levensgevaarlijke situatie terechtkomen.

SHORTCUT | Short film
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
11 jaren geleden

Als dit filmpje was geëindigd met iets grappigs, was het geslaagd geweest. Nu kan ik er niet echt iets mee. Voor een filmpje dat serieus bedoeld is, begint het gewoon fout. Twee kerels die verveeld een potje midgetgolfen is een leuk begin voor horror comedy (het deed me ook een beetje denken aan het filmpje Op vakantie met Jiggy Dje en Spacekees), omdat het nergens op slaat en in dit filmpje heel droog overkomt. Verder is het wel oké, maar waarom rent die gast zo hard het bos in en rent die ander er zonder iets te vragen achteraan? Als ik wat hoor sprint ik ook niet zomaar honderd meter het bos in en als een vriend van mij dat doet, dan ga ik ‘m niet volgen zonder om uitleg te vragen. Zonde dat ze het niet wat realistischer hebben gemaakt. Een aanwijzing waarom er moordenaars in dat bos zijn was ook wel leuk geweest.

Martijn
11 jaren geleden

Filmpje ziet er goed uit maar voelt als een stuk uit een scene.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x