Laatste trailer Godzilla 2: King Of The Monsters


Vanaf 30 mei draait Godzilla 2: King Of The Monsters in de Nederlandse bioscopen. In het vervolg op Godzilla uit 2014 zal ons geliefde monster tegenover meerdere vijanden komen te staan.

Het nieuwe verhaal volgt de heldhaftige daden van het cryptozoölogische instituut ‘Monarch’. De leden nemen het op tegen immens grote monsters, waaronder de machtige Godzilla, die in botsing komt met Mothra, Rodan en zijn grootste aartsvijand: de driekoppige koning Ghidorah. Wanneer deze eeuwenoude monsters – waarvan werd gedacht dat het enkel mythische wezens waren – weer opstaan, strijden ze allemaal om de macht, waardoor het bestaan van de mensheid in gevaar komt.

Heb je de eerdere trailers gemist? Kijk ze hieronder:


De film is geregisseerd door Michael Dougherty. In de film spelen Vera Farmiga, Ken Watanabe, Sally Hawkins, Kyle Chandler, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Thomas Middleditch, Charles Dance, O’Shea Jackson Jr., Aisha Hinds en Zhang Ziyi.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie