Lancering Pure Thrillers op Castlefest

Al vijf jaar is Pure Fantasy een podium voor bekende en onbekende Nederlandse fantasyschrijvers. Dit jaar wordt tijdens het Castlefest ook Pure Thrillers opgericht als podium voor thrillers, crime, detective, horror en suspense.Pure Thrillers

Pure Thrillers is een initiatief van Peter de Weert en de oprichter van Pure Fantasy, Alex de Jong. Met Pure Thrillers willen ze een podium bieden voor de (amateur-)schrijvers van Nederland en Vlaanderen. Auteurs die zich met een kort verhaal kunnen presenteren aan een breed lezerspubliek.    Niet alleen kunnen ze hiermee naam maken en een schare fans creëren, ook kunnen ze zichzelf zo op de kaart zetten richting uitgevers.

Pure Thrillers zal eerst eenmalig verschijnen, mocht er voldoende animo zijn dan kan het zijn dat Pure Thrillers net als Pure Fantasy 4x per jaar verschijnt. Het eerste deel  wordt een boekwerkje (A5) van minimaal 160 pagina’s dik en is te bestellen voor €9,95 via fantastischeboeken.nl.

Beginnende schrijvers kunnen bijdragen insturen van maximaal 7.000 woorden en dan bestaat de mogelijkheid dat je verhaal gepubliceerd wordt, rijk zul je er niet van worden, maar je brengt wel je werk onder de aandacht.

Castlefest vind dit jaar plaats van 6 tot 8 augustus in de Keukenhof.
Meer info over Pure Thrillers op purethrillers.nl

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie