The Last Exorcism op Chatroulette

the last exorcism - eli roth

The Last Exorcism van Eli Roth draait sinds afgelopen week in de Amerikaanse bioscopen, in Europa zullen we nog iets langer moeten wachten, voor Nederland en België is zelfs nog geen datum bekend.

In het openingsweekend bracht The Last Exorcism $21 miljoen op en is daarmee de best bezochte film afgelopen weekend in de Amerikaanse bioscopen.

Bij zijn aankomst op een boerderij, denkt Eerwaarde Cotton Marcus een eenvoudige duiveluitdrijving te moeten doen op een fanatieke en verwarde geestelijke. Maar het blijkt te gaan om Nell, een jonge vrouw die bezeten is door de duivel. De exorcist, die op het punt staat om een documentaire te maken met een volledige filmploeg, komt al snel tot het besluit dat niets hem had kunnen voorbereiden op het kwaad waarmee hij geconfronteerd zal worden. En rechtsomkeer maken is niet meer mogelijk.

Afgelopen maand besloten de makers van The Last Exorcism het puberale Chatroulette onveilig te maken, hoewel ze het reclame noemen, is het eigenlijk gewoon pubertje pesten. Kijk en geniet mee.

The Last Exorcism - BEST OF Chatroulette reactions
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

7 gedachten over “The Last Exorcism op Chatroulette”

Plaats een reactie