“Last Supper” – Kijk de proloog op Alien: Covenant

Alien: Covenant | Prologue: Last Supper | 20th Century FOX

De proloog “Last Supper” introduceert de crew van het ruimteschip Covenant die volledig bestaat uit koppels die een nieuwe kolonie moeten stichten. De titel van de proloog op Alien: Covenant slaat op de laatste maaltijd die de bemanning nuttigd voordat ze in cryosleep gaan. In deze kunstmatig slaap bij -200 graden kunnen ze vervolgens de jarenlange ruimtereis overbruggen.

De cast van Alien: Covenant bestaat uit Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England, Benjamin Rigby. Ridley Scott is de producent en zijn zoon Luke de regisseur.

Alien: Covenant is het vervolg op Prometheus en dus voor de originele Alien-films.
De bemanning van het koloniale schip Covenant stuit tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.
Alien: Covenant | Officiële trailer 1 | NL ondertiteld | 18 mei 2017 in de bioscoop

Alien: Covenant draait vanaf 18 mei in de Nederlandse bioscopen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
6 jaren geleden

Naar deze film kijk ik echt uit. Dank voor deze short!

john de Prinse
john de Prinse
6 jaren geleden

Prachtig deze informatie. Dank. Maar let wel op het taalgebruik! “Die de bemanning nuttigt” is met een t niet met een d.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x