‘Later’ – nieuwe Stephen King verschijnt 2 maart 2021!

Er is een nieuwe Stephen King is op komst! Na zijn meest recente verhalenbundel If It Bleeds in april 2020 is recent zijn nieuwste werk Later aangekondigd. Op 2 maart 2021 zal de originele Engelse uitvoering op de markt verschijnen; er is nog geen Nederlandse vertaling aangekondigd, maar net als bij zijn andere boeken zal deze er ook zeker komen. In een tijd waar elke film en serie door COVID-19 vertraagt lijkt te worden, hebben we in ieder geval nog nieuwe boeken om naar uit te kijken!

In Later maken we kennis met Jamie Conklin, de zoon van een alleenstaande moeder. Er is niks wat Jamie liever wil dan een normale jeugd hebben, maar hij is geen normaal kind. Hij is geboren met een supernatuurlijke gave, die zijn moeder hem dwingt om verborgen te houden. Jamie kan zien wat niemand anders kan zien, en leren wat niemand anders kan leren. Maar de consequenties van het gebruik van zijn gave zijn serieuzer dan hij zelf doorheeft, wat hij ontdekt wanneer een detective hem rekruteert om te helpen bij een zaak tegen een moordenaar die dreigt na zijn dood toe te slaan…

Later is het derde boek dat King uitbrengt voor Hard Case Crime. Hiervoor schreef hij eerder de misdaadboeken The Colorado Kid en Joyland. Net als deze uitgaven zal Later meteen als paperback op de markt komen. Hierna zal ook een gelimiteerde hardcover-editie verschijnen met twee nieuwe covers.

De Engelse versie van Later is nu te pre-orderen bij bol.com en amazon.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “‘Later’ – nieuwe Stephen King verschijnt 2 maart 2021!”

Plaats een reactie