Launchtrailer Dead Space 3 + aankondiging DLC Awakened

Dead Space 3 Launch Trailer - Take Down the Terror

Het spannende, angstaanjagende gevecht vol actie tegen de Necromorphs is weer terug – deze keer staan gamers er echter niet meer alleen voor! Visceral Games heeft deze week de survivalhorrorgame Dead Space 3 uitgebracht. Gamers hebben tot maart om Dead Space 3 uit te spelen, Visceral Games kondigde namelijk direct aan dat in maart de uitbreiding Dead Space 3 Awakened DLC zal verschijnen.

DS3_ResearchFacility_07

“Ons doel met Dead Space 3 was om de franchise te evolueren door innovatieve nieuwe features te introduceren zoals drop-in/drop-out, co-op, een weapon crafting systeem en een spannende atmosfeer, waarbij de geweldige spanning, horror, actie en geluiden waar de serie bekend om staat, behouden blijven,” zegt Steve Papoutsis, Vice President en General Manager van Visceral Games en Executive Producer van Dead Space 3. “Gamers zullen in en uit de ruimte gegooid worden, naar een vijandige nieuwe ijsplaneet worden gebracht, en krijgen de mogelijkheid om meerdere verschillende verlaten ruimteschepen en grotten te verkennen. We stoppen daar echter niet. In Dead Space 3 Awakened zullen gamers een paar van de meest enge gebeurtenissen ervaren die ze ooit hebben meegemaakt in een Dead Space game – they are going to love it.”

Dead-Space-IIIDead Space 3 neemt spelers mee naar het randje van de psyche met een met spanning gevulde expeditie om het geheim van de Necromorph-plaag te ontdekken en het mysterie achter de mysterieuze markers te ontrafelen. In co-op zullen spelers de rol van Sergeant John Carver aannemen, een meedogenloze soldaat die zijn familie heeft verloren aan de Necromorph-plaag. Terwijl ze de details van het verhaal ontgrendelen, doet John Carver side missions en gameplay mechanics die alleen hij kan ontdekken. Dead Space 3 introduceert ook een nieuwe vijandige planeet genaamd Tau Volantis, die de spelers laat kennismaken met dodelijke, ijskoude condities en geëvalueerde vijanden, inclusief nieuwe Necromorphs en gigantische eindbazen. Gebruik makend van het geheel nieuwe weapon crafting systeem kunnen spelers op zoek naar wapens en zelf vernietigende nieuwe wapens maken om elke vijand die in de weg staat te verslaan.

Dead Space 3 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 3, Xbox 360 (met Kinect support!) en de PC.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Launchtrailer Dead Space 3 + aankondiging DLC Awakened”

  1. Eerste twee delen waren super, maar ik wacht wel even op de Game Of The Year Edition met alle download content erbij. Wordt er een beetje moe om de volle mep te betalen en dan nog eens apart voor de DLC een seasonpass te kopen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie