Launchtrailer psychologische thriller Twin Mirror

Twin Mirror is de nieuwe game van DONTNOD, bekend van eerdere duistere games Vampyr en Life is Strange. Twin Mirror lijkt qua spel richting Life is Strange te gaan, een adventure met een bovennatuurlijk laagje en waarin je keuzes het spel beïnvloeden.

De game is nu te koop voor PlayStation 4/5, Xbox One, series X|S en PC.

Twin Mirror - Launch Trailer

In deze psychologische thriller worden gamers meegenomen naar de stad Basswood (West Virginia) om Sam Higgs te volgen in zijn zoektocht naar de waarheid. Na het overlijden van zijn beste vriend keert Sam Higgs terug naar Basswood, zijn jeugdstad, voor de begrafenis. Het wordt al snel duidelijk dat deze kleine stad in West-Virginia talloze duistere geheimen heeft. De voormalige onderzoeksjournalist zal zijn deductieve vaardigheden gebruiken om de mysteries rond de stad en haar inwoners bloot te leggen. Als hij oog in oog komt met zijn verleden, wordt Sam verscheurd tussen zijn zoektocht naar de waarheid en zijn verlangen om opnieuw contact te maken met familieleden. Wie kan hij echt vertrouwen?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x