Lees de motion comic van de film I, Frankenstein

Op 30 januari volgend jaar komt de actiethriller ‘I, Frankenstein’ uit, geregisseerd door Stuart Beattie en losjes gebaseerd op het verhaal van Mary Shelly.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Adam (Aaron Eckhart) is twee eeuwen geleden tot leven gewekt door Dr. Frankenstein. Sinds die tijd heeft hij zich maar met één ding bezig gehouden: zoveel mogelijk demonen terugsturen naar de hel. Ondertussen wordt hij argwanend in de gaten gehouden door waterspuwers die strijden in dienst van de hemel. Wanneer onderzoekster Terra (Strahovski) steeds dichter bij de ontdekking van het geheim van Adams onsterfelijkheid komt, escaleert de oorlog tussen hemel en hel volledig met Adam er tussenin.

De film is ontstaan via een niet gepubliceerde comic van Underworld-bedenker Kevin Grevioux. Om de boel in te leiden worden nu logischerwijs de 3 hoofdpersonages per motion comic geïntroduceerd, als eerste is Adam aan de beurt, lees/kijk de motion comic:

I-Frankenstein-motion-comic

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x