Left4Dead 3 in ontwikkeling

Het zijn mooie tijden! Valve is terug. De ontwikkelaar met een fobie voor het cijfer drie is weer volop aan het ontwikkelen geslagen. Eerst kwamen ze met een VR game voor Half-Life, Alyxeindelijk weer een volwaardige Half-Life game sinds (eh, ik wilde vorige eeuw zeggen) maar liefst 12 jaar geleden. Beter laat dan nooit. En ze waren overdonderd door ons enthousiasme daarop, dat ze nu ook een andere titel hebben afgestoft: Left4Dead.

Left4Dead 3 begon vorm te krijgen in 2011/2012 en was officieel gecanceld in 2017.  De eerste twee delen waren redelijk succesvolle multiplayer coöp shooters waarin je met drie anderen samen moest werken om een horde zombies te overleven en te ontsnappen. Samenwerken in teamverband was het magische woord! En dat werkte goed. Heel goed. Iedereen had zijn of haar eigen rol en het wacht echt een hectische boel om te overleven.

Onderstaande video geeft aan dat er concept art gelekt is, wat dus doet vermoeden dat Valve met het spel bezig is en misschien wel in VR formaat. Dit moet nog wel met een korrel zout genomen worden uiteraard, maar na hun laatste game Alyx en het succes daarop, is dat helemaal zo gek nog niet dat ze hun focus nu meer daarop verschuiven. Zodra er meer nieuws over bekend is, lees je het hier.

Left 4 Dead 3 - Concept Art Leaked

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie