Haal Disney’s Hocus Pocus in huis met deze bijzondere LEGO-set

Met enige regelmaat brengt LEGO bijzondere sets op de markt waar ook liefhebbers van duistere films interesse zullen hebben. Deze maand verscheen LEGO Ideas Disney Hocus Pocus: The Sanderson Sisters’ Cottage.

De set is ontworpen door Belgische LEGO-fan Amber Veyt via het LEGO Ideas platform, en gebaseerd op de iconische cottage uit de succesfilm Hocus Pocus (1993). Hiermee is het magische verhaal dat plaatsvond in het Sanderson huis opnieuw tot leven gekomen in steenvorm.

LEGO Ideas Disney Hocus Pocus The Sanderson Sisters Cottage

Het ontwerp kreeg de benodigde 10.000 stemmen en werd geselecteerd om een echte LEGO set van te maken. De 2.316 steentjes tellende set heeft een volledig gedetailleerd interieur, compleet met favoriete rekwisieten uit de film in LEGO vorm, en niet te vergeten zes nieuwe minifiguren: de iconische drie Sanderson Sisters, Max, Dani, Allison & Thackery Binx als de zwarte kat.

Het huisje kan, zoals in de films, ook worden omgetoverd tot het Sanderson Witch Museum door eenvoudig de bewegwijzering van het museum, wat afzetkoorden en een kassa toe te voegen. Deze kan worden verborgen in een geheime bergplaats onder de trap.

Het is meer dan 30 jaar geleden dat de originele Hocus Pocus film in première ging. Vorig jaar verscheen het langverwachte vervolg Hocus Pocus 2, waarin het verhaal van de geliefde personages werd vervolgd. Fans kunnen nu hun eigen stukje Hocus Pocus-geschiedenis bouwen en tentoonstellen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Haal Disney’s Hocus Pocus in huis met deze bijzondere LEGO-set”

  1. Zou deze set zooooo graag willen hebben! Ben al sinds ik een klein meisje ben fan van deze film! En heb hem ook op dvd! Kan niet wachten tot deel 2 uitkomt!

    Beantwoorden

Plaats een reactie