Een nieuwe trailer voor ‘Vampire: the Masquerade – Swansong’

Ondanks dat het akelig stil blijft rondom de ontwikkeling van de met pech en uitstel geteisterde game Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2 krijgen we wel steeds meer nieuws over de andere videogame projecten uit de vampier hoek van de befaamde World of Darkness.

Tijdens de 2021 PC gaming show is een nieuwe trailer de wereld ingebracht van Vampire: the Masquerade: Swansong, een narratieve RPG die dit jaar nog uit zou moeten gaan komen. In de trailer zien we Leysha, een vampier van clan Malkavian, die moeite lijkt te hebben met het onderscheiden van wat echt en niet echt is. Typisch voor een Malk, zouden vele World of Darkness fans zeggen.

Het blijft voornamelijk bij een ‘cinematic’  trailer met een heel klein beetje gameplay ertussen. Dat laatste ziet er nog altijd erg rauw uit en ik heb nog altijd niet echt een goed idee waar dit nou precies naartoe zal gaan. Wel moet ik ontwikkelaar Big Bad Wolf complimenteren over het narratief van de trailer. Leysha, een van de drie speelbare personages, voelt echt aan alsof ze in deze wereld thuishoort. De mood complimenteert het narratief wat ik in mijn hoofd heb als ik aan Vampire denk.

Het is nog te vroeg om te oordelen hoe dit spel uiteindelijk in de smaak gaat vallen. We zullen het vanzelf zien als het ergens dit jaar uitkomt op PC (Epic Games Store), Series X/XOne en PS4/PS5.

Vampire: The Masquerade - Swansong | Leysha Character Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie