Dochter horroracteur Vincent Price geeft lezing Amsterdam

Op zondag 26 mei is Vincent Price’s dochter en biograaf Victoria Price in Amsterdam en verzorgt zij bij Lab 111 een lezing over haar vader. Aansluitend wordt Pete Walkers House of the Long Shadows (1983) vertoond, waarin naast Price ook Christopher Lee en Peter Cushing te zien zijn.

Victoria Price is de auteur van Vincent Price: A Daughter’s Biography en geeft regelmatig over de hele wereld lezingen over haar vader. Hoewel Victoria de dochter is van een horroricoon, is ze zelf geen fan van horrorfilms maar wel van horrorfans. In die hoedanigheid bezoekt ze veel internationale horrorconventies.

Kaarten zijn te koop via LAB 111.

House of the Long Shadows (1983)

Schrijver Arnaz gaat een weddenschap aan om in het tijdsbestek van één etmaal een roman te schrijven in een vervallen landhuis in Wales. Daar wordt hij geconfronteerd met enkele moorden, die voortvloeien uit een oud familiedrama. Samen met Vincent Price spelen ook horrorlegendes Christopher Lee en Peter Cushing een rol.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x