Life is Strange 2 verschijnt eind september

Life is Strange was een paar jaar terug een bijzondere adventuregame met duistere invloeden. Een jaar later kwam de prequel Life Is Strange: Before the Storm uit. De games zijn geen visuele horror, het enge zit meer in de sfeer en de emotie van het spel. Tijdens de E3 werd duidelijk dat er meer games in deze reeks zouden komen, inmiddels is duidelijk er Life is Strange 2 op 27 september zal verschijnen voor PS4, Xbox One en PC.

De game zal een iets andere weg in slaan, het speelt zich in dezelfde wereld af, maar is toch anders. Om de spelers hier aan de wennen is vandaag de stand-alone game ‘The Awesome Adventures of Captain Spirit’ verschenen, gratis! (Steam | Xbox One | PS4)

Chris is een gewone, 10-jarige jongen die een superheld wil worden. Hij is dol op zijn speelgoed, waar hij dankzij zijn enorme verbeeldingskracht allerlei avonturen mee beleeft. Maar vandaag zal hij niet zijn gebruikelijke avonturen maar iets werkelijk buitengewoons beleven. DONTNOD Entertainment is terug met een gloednieuw, origineel en ontroerend verhaal. Beleef een stukje uit het leven van de jonge Chris, waarbij hij van een gewone zaterdag een episch superheldavontuur maakt.

Of de game dezelfde duisternis behoudt als Life is Strange hebben wij nog niet kunnen checken. Heeft iemand het al gespeeld? En, wat zijn jullie ervaringen?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie