Little Nightmares 2 launchtrailer! Game gratis bij Google Stadia Pro

De nieuwste game van Bandai Namco, Little Nightmares 2, is vandaag uitgekomen. Ik had er al een preview artikel over geschreven waarin ik de eerste twee levels mocht spelen. Little Nightmares 2 draait dit keer om Mono. Het kleine ventje moet zien te ontsnappen aan de Grote Lelijkerds en tijdens zijn reis komt hij Six tegen, die we allemaal nog kennen uit het eerste deel. Samen gaan ze op een groot avontuur en komen ze onderweg nog grotere obstakels tegen die ze, al dan niet samen, dienen te overwinnen.

De game is te verkrijgen op PC, PS4, PS5, Xbox One, Nintendo Switch en Xbox series X/S. Op Google Stadia is hij ook uitgekomen, die port is gemaakt door Supermassive Games. (bekend van Until Dawn) En laat die laatste nou net de leukste variant zijn, want als je pro member bent is de game helemaal gratis. Nu kan je het betwisten door te zeggen dat die uitspraak niet helemaal klopt, en dat klopt. Een pro membership kost 10 euro per maand. Maar voor een game die gloednieuw is, vind ik het een behoorlijk leuke deal. (plus dat je nog meer voordelen hebt bij het pro abonnement) Dus ik zou zeggen, claim hem snel. Het is geen standaard gratis game die je krijgt, want die worden altijd aan het begin van de maand bekend gemaakt. Dit is een aangename extra die voor een gelimiteerde tijd wordt aangeboden. De standaard prijs van het spel is 29,99.

Speel jij al spellen vanuit de cloud? En wat vind jij ervan, zie je liever een fysieke console naast je tv staan of maakt het je niet uit? Ik hoor het graag van je in de comments. Voorlopig maakt het mij niet zo veel uit en vind ik het fantastisch dat ik nooit meer op updates hoef te wachten. Het is echt klikken en spelen.

Little Nightmares II - Launch Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie