Lizzy Caplan en Antony Starr spelen in nieuwe horrorfilm Cobweb

Antony Starr speelt momenteel een van de meest interessante personages in een televisieserie van de afgelopen jaren: Homelander in The Boys (2019-nu). In deze serie komen verschillende genres bij elkaar, zoals actie, komedie en thriller, maar Starr maakt nu ook een uitstapje naar het horrorgenre. Hij zal namelijk te zien zijn in de nieuwe horrorfilm Cobweb.

Cobweb gaat over een klein, ogenschijnlijk doodnormaal stadje waarin een koppel, Carol (Lizzy Caplan) en Mark (Antony Starr), woont met hun zoontje, Peter (Woody Norman). ’s Nachts begint Peter een raar getik te horen vanuit de muren en verdenkt zijn ouders ervan dat ze een duister geheim met zich meedragen.

Naast Starr, speelt Lizzy Caplan een van de hoofdrollen. Zij is laatste jaren vooral bekend van series, zoals Masters of Sex (2013-2016) en Castle Rock (2019). Ze heeft al wel de nodige ervaring in het horrorgenre. Ze speelde namelijk in 2008 in Cloverfield. Het script van Cobweb wordt geschreven door Chris Thomas Devlin en de regie is in handen van Samuel Bodin, die vooral bekend is van de Franse Netflix serie Marianne (2019). De serie kreeg geen tweede seizoen, maar Bodin mag zich nu gaan bewijzen als filmregisseur.

De productie van Cobweb start aan het eind van september in Bulgarije. Wanneer de film in bioscopen verschijnt (of zelfs wanneer een trailer uitkomt), is nog niet bekend.

Wat hoop jij te zien in Cobweb? Heeft deze film potentie om net zo eng te worden als Marianne?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie