Locke & Key/Sandman crossover is meer dan een droom

Al begin dit jaar was er sprake van dat Joe Hill, de bedenker van de Locke & Key comics (verfilmd als Netflix serie) een crossover van zijn comic serie ging doen met het populaire DC/Vertigo karakter Sandman. Het was daarna even stil, maar het is dan toch echt zover!

De schrijver en bedenker van Sandman, de populaire Neil Gaiman zal als consultant fungeren, zodat zijn karakters zo trouw mogelijk in beeld komen.

Al langer speelde de vaste tekenaar van de Locke & Key strips, Gabriel Rodríguez, met het idee dat één van de karakters uit de comic naar de hel zou gaan. Joe Hill suggereerde toen dat het heel cool zou zijn als dat de versie van hel zou zijn uit de Sandman comics. Zo ontstond dus de crossover. Hill belooft niet alleen de originele Sandman comics in ere te houden, maar ook dat de crossover een belangrijk onderdeel is van de Locke & Key saga.

Het eerste deel van de crossover, Locke & Key/Sandman: Hell & Gone #0 zal in december in de stripwinkels liggen, gevolgd door #1 in februari.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x