‘Love and Monsters’ trailer belooft lol, liefde en gigantische monsters

Filmstudio Paramount heeft de trailer online gegooid voor de komende comedy-horrorfilm Love and Monsters. In deze mengelmoes van genres begeven we ons in een post-apocalyptisch landschap waar de aarde grotendeels is verwoest door enorme monsters en de mensheid ondergronds is gedreven. Joel, gespeeld door Dylan O’Brien (bekend van o.a. de Maze Runner-films) laat zich hierdoor echter niet tegenhouden. Hij begeeft zich in het gevaarlijke bovengrondse gebied om zijn zoektocht naar zijn verloren vriendinnetje Aimee, gespeeld door Jessica Henwick (Game of Thrones), voort te zetten. Hij begeeft zich bovengronds en uiteraard gaat er dan van alles mis. De regie was in handen van redelijke nieuwkomer Michael Matthews en de overige cast bestaat onder andere uit Michael Rooker (The Walking Dead) en rijzende ster Ariana Greenblatt (Avengers: Infinity War). 21 Laps Entertainment (o.a. Stranger Things) verzorgde de productie van het project.

Het project dat eerder bekend stond als Monster Problems zou eigenlijk in de bioscopen uitkomen. Echter door COVID-19 gaat die vlieger niet op. In plaats van het uit te stellen heeft Paramount er dan ook voor gekozen om de film dit jaar nog te releasen (16 oktober in de VS) op ‘Premium VOD’ en komt daarmee onder andere on demand op Amazon Prime, Apple TV en Google Play. Echter niet bekend of het in Nederland ook zo is. Ook weten we nog niet op die datum alleen van toepassing is op de VS, of globaal.

De trailer van Love and Monsters voelt een beetje als een smorgasbord van verschillende genres-, looks- en feels. De toon van de film is ook niet direct duidelijk. Toch is hier iets. Iets waar ik erg enthousiast van word maar niet direct kan plaatsen. Misschien is het de vreemde opzet, misschien toch een beetje de sfeer die totaal niet gebalanceerd voelt. Het ziet er vooral als een hoop lol uit, iets wat in mijn ogen altijd waardevol is. Kijk hieronder de trailer:

LOVE AND MONSTERS | Official Trailer [HD] | Paramount Movies

Wat vond jij van de trailer? Lijkt Love and Monsters je wat? Laat het ons weten!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “‘Love and Monsters’ trailer belooft lol, liefde en gigantische monsters”

Plaats een reactie