Lucas uit Stranger Things komt naar Heroes Comic Con Brussel

De Heroes Dutch Comic Con Utrecht is inmiddels een aardig begrip, ook België krijgt nu een variant Heroes Comic Con in de Brussels Expo. Stranger Things-acteur Caleb McLaughlin zal daar komende maand een van de hoofdgasten zijn!

Voor zijn grote doorbraak in de Netflix serie kon je Caleb McLaughlin al aan het werk zien op het prestigieuze Broadway. In 2012 stond hij er voor de eerste keer op het podium als Young Simba in de Lion King. Daarna speelde hij in de Off-Broadway show ‘Painted Rocks at Revolver Creek’, waarvoor hij lovende recensies in ontvangst mocht nemen voor zijn rol als Bokkie.

Het nieuwe popcultuur-evenement voegde eerder toe aan de line-up; Charmed-ster Alyssa ‘Phoebe’ Milano, The Mandalorian-actrice Katee Sackhoff en House of the Dragon-acteur Matt Smith. Ook Battlestar Gallactica-actrice Katee Sackhoff, Supernatural-ster Emily Swallow en Hannibal-acteur Dan Fogler zijn eind september aanwezig. Alle informatie over de gasten vind je hier.

Daarnaast is er nog veel meer te doen voor fans van strips, gaming, films, series, cosplay, bordspelletjes en andere popcultuurfenomenen. Tickets zijn er vanaf €19,50 (standaard) tot €99,50 (VIP) en met alle tickets kun je ook naar het Made in Asia event, dat hetzelfde weekend plaatsvindt op dezelfde locatie.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie