Luister nu al naar verhalen van de mysteries van Fallout 76 (Xbox One, PlayStation4 en PC)

Fallout 76 komt 14 november (Xbox One, PS4 en PC) uit , maar we krijgen alvast een kijkje in de mysteries die we in deze game tegen kunnen gaan komen.  De onderstaande Tales from the West Virginia Hills holotape serie geeft je een idee waar je allemaal op moet letten om te overleven.

Curse of the Wendigo! 

Fallout 76 Tales from the West Virginia Hills - Curse of the Wendigo PEGI

Men zegt weleens dat geld niet gelukkig maakt. Wanneer hebzucht geen grenzen kent en gierigheid wordt getolereerd, welke andere slechte eigenschappen zouden er dan nog te boven komen? Curse of the Wendigo! schijnt licht op deze vraag.

Sideshow Snallygaster

Fallout 76 Tales from the West Virginia Hills - The Sideshow Snallygaster PEGI

In Sideshow Snallygaster komt de kermis naar de Tyler County Fairgrounds. Billy Harding en zijn vader nemen een bezoekje.

The Mothman Cometh! 

Fallout 76 Tales from the West Virginian Hills - The Mothman Cometh! PEGI

Niet alle wezens bevinden zich op de vaste grond; sommigen vind je ook in de lucht terug. Een dergelijke boeman wordt zo al generaties door bange West Virginians gemeld. The Mothman Cometh! begint in Morgantown Municipal Hospital. We sluiten ons aan bij de jonge Mary Scarberry aan de zijde van haar bed, wanneer ze net ontwaakt.

The Beast of Grafton 

Fallout 76 Tales from the West Virginia Hills - The Beast of Grafton

The Beast of Grafton vindt plaats in de heuvels dichtbij Grafton, waar de lokale bevolking meldt een vreemd wezen in het bos te hebben gezien. Robbie Cockrell en Peggy Mansfield waren net vertrokken om Peggy’s verjaardag te gaan vieren. Een volle maan verscheen terwijl ze aan het rijden waren.

The Strange Encounter in Flatwoods 

Fallout 76 Tales from the West Virginia Hills - Who goes there! PEGI

Who Goes There?: The Strange Encounter In Flatwoods begint op een vreselijke nacht wanneer een jonge Pioneer Scout, Fred Fisher, zich in een hachelijke situatie bevindt door in een donkere ruimte te zijn gevallen.

Plaats een reactie