7 liter bloed in teaser ‘MaasMurder’

Er schuilt kwaad in en rondom de Rotterdamse Maas…
Miller, een spijkerharde rechercheur, neemt de vanuit Amsterdam overgeplaatste nieuweling Frank op sleeptouw in zijn zoektocht naar een psychopathische seriemoordenaar.

MaasMurder (teaser)

“MaasMurder wordt een vermakelijke en spectaculaire film. We zijn erg trots op de medewerking van alle bloed-fanatieke filmmakers en acteurs waarmee we deze film het komende jaar gaan maken. Daarnaast doen we een beroep op alle rasechte Rotterdammers om MaasMurder met ons tot een daverend succes te maken!” laat regisseur Ruben Broekhuis weten in het persbericht.

MaasMurderDe drie acteurs die in deze teaser spelen zijn Rienus Krul (Badgast), Tycho Mostert (Duiker) en Suze Broekhuis. Bij de opnames is 7 liter bloed gebruikt, een goede indicatie voor wat er nodig zal zijn voor de volledige speelfilm. Zo ver is het nog niet, deze teaser is namelijk het startschot van de financieringscampagne.

In de horrorfilm MaasMurder maken twee rechercheurs jacht op een moordende psychopaat die willekeurige stadbewoners op macabere wijze om het leven brengt. De jonge filmmakers bij Rotterdam Filmproducties laten zich inspireren door waargebeurde verhalen en sensationele cultfilmklassiekers. MaasMurder zal in 2017 uitgebracht worden.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stefan
Stefan
7 jaren geleden

Doet me denken aan Amsterdamned maar dan in Rotterdam.

Sjors
Sjors
7 jaren geleden

Ziet er grappig uit! Een mooie kans voor wie nog ergens €2.000.000 heeft slingeren om de film te steunen:
“[…] ennnn, je krijgt de hoofdrol in de film (the goodguy of the badguy)! Je mag kiezen wat we elke dag eten op de set en wordt rondgereden in een limousine. Je naam verschijnt als eerste op de aftiteling.” 😛

Arie de Haas
Arie de Haas
7 jaren geleden

Dat klopt helemaal wat Stefan zei. Ik moest direct aan Amsterdamned denken. Als hij in de buurt komt van Amsterdamned dan wordt het zeker een leuke film 🙂

Maar hier bij ons in het dorp hebben ze ooit een keer spijkers door de glijbaan heen gedaan, toen was er ook iemand goed bezeerd. Dus is wel realistisch 🙂

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x