DJs Coen & Sander rijden in auto’s uit Mad Max: Fury Road

Vandaag zijn er twee bijzondere gasten bij de AutoRAI: The Interceptor en The Nux Car! Deze auto’s zijn als het ware de ‘hoofdrolspelers’ uit Mad Max 4 Fury Road, naast de echte acteurs Tom Hardy (“The Dark Knight Rises”) als Mad Max, Oscar-winnares Charlize Theron (“Monster,” “Prometheus”) als Furiosa en Nicholas Hoult (“X-Men: Days of Future Past”) als Nux. In de film komen ongeveer 150 verschillende auto’s voor, die ontworpen en gebouwd zijn door production designer Colin Gibson en zijn team. De voertuigen zijn speciaal gemaakt om maanden lang de ruige woestijn van Namibie te kunnen trotseren tijdens de opnames van de film.

The Interceptor en The Nux Car zijn alleen vandaag op het buitenterrein voor de AutoRAI (gratis) te zien en werden onthuld door 3FM DJ’s Coen en Sander:

Coen & Sander presenteren auto's Mad Max: Fury Road

Interceptor

De oorspronkelijke racewagen van Max, de XB Falcon Coupe, was ooit de koning van de weg, maar is nu een gewond off-road beest in een wereld van afval en zand, stinkend naar olie. De door een snaar aangedreven turbo werkt nog wel, maar is zwaar beschadigd. De achterbanden zijn vrijwel aan flarden. Aan alle kanten rammelend door roest, reparaties en een gebrek aan originele onderdelen. Een legende in de goot, dronken maar nog steeds trots, beland in een neerwaartse spiraal, eigenlijk niet meer geschikt, maar nog steeds gedreven. Simply the best.
http://instagram.com/p/10BF-rrCJi/

The Nux Car

Een 5-window deuce coupe, met een superturbo en nitro-injectie. Dit voertuig is de droom van elke hot rod-fan en de perfecte strijdwagen voor de jonge nux, een ware gelover en strijder in de armada van de citadel. Met zijn simpele principes, zijn beschadigde lijf en de krachten van de v8 gaat hij ervan uit dat het walhalla op hem wacht. Nux is de bezorger van de dood, fan van de fanatici, een trouw dienaar en een dodelijke geleerde. Zijn wagen is zijn kunstwerk, zijn hoop en zijn hart. Met zijn totem van schedels en stuur van poppenkoppen vereert hij zijn meester immortan joe. Nux zijn god is de motor en zijn auto is zijn kerk.
http://instagram.com/p/10AoxDLCJQ/

George Miller, bedenker en regisseur van de legendarische post-apocalyptische Mad Max-filmreeks, komt in 14 mei met deel 4: ‘Mad Max: Fury Road’. Dit verhaal neemt ons mee terug naar de wereld van de Road Warrior Max Rockatansky (Tom Hardy). Andere hoofdrollenworden gespeeld door Oscar-winnares Charlize Theron (“Monster,” “Prometheus”) als Furiosa en Nicholas Hoult (“X-Men: Days of Future Past”) als Nux.

Achtervolgd door zijn turbulente verleden, is Mad Max ervan overtuigd dat hij alleen kan overleven als hij in zijn eentje opereert. Toch komt hij in contact met een groep die in een oorlogsvoertuig, bestuurd door Furiosa, door de woestenij trekt. De groep is op de vlucht voor de tiran Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars is gestolen. De woedende krijgsheer stuurt al zijn bendes achter de rebellen aan, wat uitmondt in een meedogenloze, bloedstollende ‘Road War’.
interceptor-1
nux-6
nux-2
nux-1
interceptor-nux
interceptor-3
interceptor-2
coen-sander-7
coen-sander-3
coen-sander-2
coen-sander-1
Coen & Sander: Mad Max
Mad Max: Fury Road draait vanaf 14 mei 2015 in de bioscoop. De auto’s waren alleen 23 april te zien voor de ingang van de AutoRAI.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “DJs Coen & Sander rijden in auto’s uit Mad Max: Fury Road”

  1. Ik kan niet wachten tot het zo ver is. Tom Hardy is mijn favoriete acteur en ik ben gek op de Mad Max films. Ik had er een moord voor gedaan om even voorop de Nux car te kunnen staan!!!

    Beantwoorden
  2. urrgh. Als ik dit geweten had. was ik hoe dan ook gekomen!. Wilde al graag maar kon niet omdat niemand van mijn vriendenkring (meiden -.-) mee wilde. Als ik had geweten dat deze auto’s er stonden was ik alleen gekomen!

    Beantwoorden

Plaats een reactie