Korte Film: Mamá (Andres Muschietti)

Vandaag een korte Spaanse film Mamá uit 2008 gemaakt door Andres Muschietti en vorig jaar vertoond op de Halloween Horrorshow. Over Mamá gingen vorig jaar geruchten dat er in samenwerking met Guillermo del Toro en Universal een avondvullende zou komen, maar deze geruchten stierven uit.

Update 1-1-2013: Vandaag herplaatsen we exact dezelfde korte film, alleen met mét inleiding van Guillermo del Toro, die in dit geval optreedt als uitvoerend producent van de speelfilmversie van Mamá, die officieel in productie is gegaan. Al in 2008 toen de korte film uitkwam liet Del Toro weten het een erg goede film te vinden en graag zou helpen deze uit te werken tot avondvullende horrorfilm. Dit project met Andres Muschietti als regisseur en zijn vrouw Barbara als producent kreeg vorig jaar groen licht en zal dit jaar op 9 mei 2013 in de Nederlandse bioscopen gaan draaien.

De kleine Victoria (Berta Ros) wordt door haar zusje Lily (Victoria Harris) wakker gemaakt om zo snel mogelijk het huis te verlaten, want er spookt iets (Irma Monroig) rond.

MAMA Short Film with intro from Guillermo del Toro
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Interessant artikel?

3 gedachten over “Korte Film: Mamá (Andres Muschietti)”

  1. Van alle films die vorig jaar vertoont werden tijdens de Horrornacht 2010, was dit toch wel de meest indrukwekkendste van allemaal!!!
    Erg blij dat hier geen lange film van is gemaakt. Ben bang dat het dan de suspense gaat missen die nu in deze paar minuten even wordt neergezet!

    Beantwoorden

Plaats een reactie