Haaienhorrorgame Maneater verschijnt mei 2020 + nieuwe trailer

Maneater, de nieuwe Sharkpg, heeft tijdens de Game Awards een nieuwe trailer en tevens een nieuwe releasedatum gekregen. In de trailer zie je een stierenhaai zijn ding doen: zwemmen in de open zee en mensen opeten. Maar je ziet hem ook niet zulke haaiendingen doen, zoals real-time evolueren, elektriciteit gebruiken en mensen op land opeten.

Deze haaiensimulator van Tripwire komt op 5 mei 2020 uit op PC, PS4, Xbox one en de Switch. Vergis je niet, deze game kan je snel verwarren met ‘simpele’ tijdverdrijvers zoals Goat Simulator,  maar Maneater heeft meer diepgang dan je in eerste instantie zou vermoeden. Er is een open wereld waar je als haai uit de voeten kan, een skilltree  die je kan upgraden, een dag-en-nacht cyclus en stage- en eindbazen om te verslaan. En dan heb ik nog niet eens gedacht aan de verschrikkingen die diep onder water leven die je tegen zou kunnen komen.

Maneater ziet er leuk uit als ik zo de trailer en de pre alpa gameplay zie, dus mijn interesse is gewekt. Het is ook weer eens wat anders om een haai te zijn en geen dolfijn, gans of geit. Wat denk jij ervan? Laat het zoals gewoonlijk weten in de comments.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie