Meer bloed en honing, Winnie the Pooh-horror krijgt vervolg!

Winnie the Pooh: Blood and Honey verschijnt 15 februari in de Nederlandse bioscopen, maar heeft in Mexico al enorme successen behaald. Regisseur Rhys Frake-Waterfield gaat zich binnenkort richten op het schrijven van het vervolg.

De horrorversie van het klassieke Winnie the Pooh-tekenfilmfiguur is gemaakt met een microbudget: minder dan $100.000. Dit wordt waarschijnlijk nu al terugverdient. De film gaat de komende weken nog in première in de VS, Canada, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Amerika, Japan, Australië en dus in de Benelux. De producent is er zeker van dat de investering wordt terugverdient en wil graag het vervolg produceren.

Winnie the Pooh voor brandende auto

Tegenover Variety vertelt de filmmaker dat hij niet had verwacht. Het was moeilijk om crewleden te vinden voor zo’n raar project en ook acteurs durfden niet een met bloedbesmeurde kindervriend op hun CV te hebben. Uiteindelijk werden Craig David Dowsett als Poeh, Chris Cordell als Knorretje en Amber Doig-Thorne en Natasha Tosini als de slachtoffers gevonden.

Filmmaker Frake-Waterfield heeft afgelopen jaar nog drie films geregisseerd; The Area 51 Incident, Firenado en Demonic Christmas Tree. Naast Winnie the Pooh 2 werkt hij aan Dinosaur Prison en Peter Pan’s Neverland Nightmare.

Nieuwsgierig naar deze moordlustige Winnie the Pooh? Winnie the Pooh: Blood and Honey draait vanaf 15 februari in de Nederlandse bioscopen.

Winnie the Pooh: Blood and Honey - Official Dutch Trailer - nu op VOD! 🍯

Tijdens zijn jeugd raakte Christoffer Robinson bevriend met Winnie de Poeh, Knorretje en hun vrienden, speelde spelletjes en voorzag hen ook van eten. Naarmate hij ouder werd, werden deze bezoeken schaarser, net als de voedselvoorraad, waardoor Poeh en de anderen steeds hongeriger en wanhopiger werden. Toen Christoffer naar de universiteit ging, stopte de bezoeken helemaal, waardoor ze volledig verwilderd en losgeslagen werden. Poeh en Knorretje werden zelfs zo wanhopig dat ze besloten Iejoor te offeren als hun maaltijd. Nu is Christoffer samen met zijn vrouw teruggekeerd naar het bos, in de hoop haar aan zijn oude vrienden voor te stellen. Poeh is hier niet van gediend en zint nu op wraak én mensenvlees… Krijgt Christoffer Poeh nog op het juiste pad?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie