Meer nieuws omtrent Evil Dead remake

Vorige week werd bekend dat de Evil Dead remake eindelijk groen licht heeft gekregen. Op dit moment duikt er nieuws op rond de inhoud van de film. De opnames gaan in maart 2012 van start en de film zal worden opgenomen in Nieuw Zeeland. De humor die zo sterk aanwezig is in het origineel zal voor een groot deel komen te vervallen. Er wordt gesproken over een meer The Shining-achtige sfeer. Meer onverwachte schrikmomenten en een serieuzere toon.

Mia en David, de hoofdpersonages, vertrekken na het verlies van hun moeder naar hun bungalow in de bossen. Mia, zojuist afgekickt van een drugsverslaving, ziet dit als een moment om tot rust te komen samen met wat oude vrienden. Eric, een van de vrienden vind The Book of the Dead in het huis en begint met het vertalen van de passages. Even later begint Mia allerlei dingen te zien draait ze door. Dan breekt de hel los!

Dus geen ‘Ash’, geen campy humor, eerder een sequel dan een remake? Nee, het zou wat mij betreft niet eens Evil Dead 4 mogen heten.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gorgal
Gorgal
11 jaren geleden

Boeiend. Misschien is het prut, wellicht is het goed. Het origineel kun je altijd nog in je speler duwen om er van te genieten.

Ik ben in ieder geval nieuwsgierig naar deze versie.

Tommy
Tommy
11 jaren geleden

Als de bewuste bosscene er ook niet meer inzit, kunnen we het misschien gewoon beschouwen als een op zichzelf staande film. Er zijn wel meer films die hetzelfde verhaaltje ongeveer vertellen met quasi zelfde titel.

Jeroenymus
Jeroenymus
11 jaren geleden

Je kan het dan toch ook gewoon alleen “Evil” ofzo noemen?
Als het toch in principe weinig tot niets heeft te maken met het origineel.

Johan de Joode
11 jaren geleden

Het klinkt als een gewoon opzichzelf staande film. Sorry maar zonder Ash geen Evil Dead. Maar goed.. Die Amerikanen luisteren toch niet.. Ik wacht het resultaat wel af…

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x