Meer nieuws omtrent Evil Dead remake

Vorige week werd bekend dat de Evil Dead remake eindelijk groen licht heeft gekregen. Op dit moment duikt er nieuws op rond de inhoud van de film. De opnames gaan in maart 2012 van start en de film zal worden opgenomen in Nieuw Zeeland. De humor die zo sterk aanwezig is in het origineel zal voor een groot deel komen te vervallen. Er wordt gesproken over een meer The Shining-achtige sfeer. Meer onverwachte schrikmomenten en een serieuzere toon.

Mia en David, de hoofdpersonages, vertrekken na het verlies van hun moeder naar hun bungalow in de bossen. Mia, zojuist afgekickt van een drugsverslaving, ziet dit als een moment om tot rust te komen samen met wat oude vrienden. Eric, een van de vrienden vind The Book of the Dead in het huis en begint met het vertalen van de passages. Even later begint Mia allerlei dingen te zien draait ze door. Dan breekt de hel los!

Dus geen ‘Ash’, geen campy humor, eerder een sequel dan een remake? Nee, het zou wat mij betreft niet eens Evil Dead 4 mogen heten.

Interessant artikel?

4 gedachten over “Meer nieuws omtrent Evil Dead remake”

 1. Boeiend. Misschien is het prut, wellicht is het goed. Het origineel kun je altijd nog in je speler duwen om er van te genieten.

  Ik ben in ieder geval nieuwsgierig naar deze versie.

  Beantwoorden
 2. Als de bewuste bosscene er ook niet meer inzit, kunnen we het misschien gewoon beschouwen als een op zichzelf staande film. Er zijn wel meer films die hetzelfde verhaaltje ongeveer vertellen met quasi zelfde titel.

  Beantwoorden
 3. Het klinkt als een gewoon opzichzelf staande film. Sorry maar zonder Ash geen Evil Dead. Maar goed.. Die Amerikanen luisteren toch niet.. Ik wacht het resultaat wel af…

  Beantwoorden

Plaats een reactie