Michael C. Hall (Dexter) wint Golden Globe

Vannacht zijn de Golden Globes uitgereikt, met de verwachtte grote winner de sciencefictionfilm Avatar. Daarnaast was er dit jaar opmerkelijk veel horror genomineerd, één serie wist deze nominaties waar te maken: Dexter.

Seizoen 4 van Dexter wordt door de vele fans beschreven als het beste seizoen. Dexter wordt vader en dat leidt slaapgebrek, dit heeft noodlottige gevolgen voor zijn functioneren, niet alleen op zijn werk, ook kampt Dexter dit seizoen met de nodige huwelijksperikelen. Hij vindt troost bij zijn grootste rivaal: The Trinity Killer.

Zowel Michael C. Hall (Dexter) als zijn tegenspeler dit seizoen John Lithgow (Trinity Killer) hebben een Golden Globe in ontvangst mogen nemen. Hall voor de beste mannelijke hoofdrol in een tv-serie en Lithgow voor beste mannelijke bijrol.

Dexter en de Trinity Killer winnen Golden Globes

Michael C. Hall genezende van kanker

Overigens zit Michael C. Hall op dit moment in het laatste behandelstadium van lymfeklierkanker. De kanker, ook wel bekend als de ziekte van Hodgkin, werd in een vroeg stadium ontdekt en is daardoor goed te behandelen. Tijdens de uitreiking droeg Hall een muts, door de behandeling heeft hij last van haaruitval.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tzYF1HvzjlM&hl=nl_NL&fs=1&rel=0&color1=0x402061&color2=0x9461ca&hd=1][youtube https://www.youtube.com/watch?v=M5q1fWcdRw0&hl=nl_NL&fs=1&rel=0&color1=0x402061&color2=0x9461ca&hd=1]

Of dit tot vertraging van de opnames van seizoen 5 heeft geleidt is niet bekend, dat seizoen komt in september dit jaar op de Amerikaanse televisie. De schrijvers zijn afgelopen woensdag weer bij elkaar gekomen en Hall heeft zelf nog geen idee wat er in seizoen 5 gaat gebeuren.

Seizoen 4 op televisie

Vanavond om 21.20u begint seizoen 4 van Dexter op 13th Street. Te ontvangen via het digitale basis pakket van UPC Digital (kanaal 112) en Ziggo (kanaal 16) en in het Delight pakket van Caiway.

Seizoen 2 wordt op dit moment op de vrijdagavond bij de VPRO uitgezonden.

Dexter seizoen 4 op 13th street

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

14 gedachten over “Michael C. Hall (Dexter) wint Golden Globe”

  1. Inderdaad, terecht.
    @ Marvin: Daar was ik ook bang voor. Gelukkig was dat niet het geval.
    Ik heb het nu wel andersom, als ik Third Rock kijk, ben ik al aan het bedenken wie het volgende slachtoffer wordt.. Laatst was dr. Solomon met een hamer aan het slaan, haha toeval?:-p

    Beantwoorden

Plaats een reactie