Michael C. Hall keert terug in nieuwe Dexter-serie!

De Amerikaanse zender Showtime heeft een nieuw seizoen van Dexter besteld en acteur Michael C. Hall keert terug in de rol van de geliefde seriemoordenaar. “Being Away Has Been Murder” luidt de teaser op social media:

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

De productie van dit 10 afleveringen tellende seizoen begint nu en zal in het najaar van 2021 op het Amerikaanse net verschijnen. Er wordt gesproken over een ‘limited series’, wat inhoudt dat het eenmalig is. Vergelijkbaar met het tiende seizoen van The X-files, al bleef het daar toen niet bij 1 seizoen. Showrunner van het eerste uur Dexter, Clyde Phillips, keert ook terug voor het nieuwe seizoen.

De tv-serie Dexter liep van 2006 tot 2013 en is gebaseerd op de gelijknamige – maar duisterdere – boeken van Jeff Lindsay. Veel fans zouden zeggen dat seizoen 4 het allerbeste was en de serie daarna instortte. Ben jij het daarmee eens?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Moros
Moros
2 jaren geleden

Surprise motherfucker indeed!!
Het zakte gaandeweg inderdaad wat in. In het bijzonder de laatste twee seizoenen, maar ik mis deze show wel! Let’s watch the blood flow!

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x