Michael Dougherty neemt regie ‘Godzilla: King of Monsters’ over

In 2014 richtte Godzilla een enorme ravage aan in de film van Gareth Edwards uit 2014. Maar de wereld is nog lang niet af van Godzilla, het vervolg in de reeks ‘Godzilla: King of Monsters’ wordt verwacht in 2019 en we mogen grote namen verwachten in deze monsterfilm. Niemand minder dan Michael Dougherty (Krampus, Trick ‘r Treat) zal aan het roer staan als regisseur van dit grote monstervervolg met Zach Shields (Krampus, The Conjuring) aan zijn zijde voor het script.

Maar dat is nog niet alles. Vlak na het nieuws dat Dougherty en Shields aan de film zullen werken, kwam ook naar buiten dat rijzende ster Millie Bobbie Brown (Stranger Things) haar eerste grote filmrol zal hebben. Het werken in de horror/scifi-genre is in ieder geval geen onbekend terrein voor ‘Eleven’. En een betere samenwerking kan er niet zijn voor Brown met Dougherty, gezien deze regisseur al goede ervaring heeft met kindacteurs in griezelige settings.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x