Microsoft kondigt survivalhorror ENKI aan op E3

De E3 draait op volle toeren, het gamenieuws vliegt in het rond. Hier heeft Microsoft een survivalhorrorgame aangekondigd voor de Xbox One: ENKI
Enki Xbox One
ENKI kun je volgens ontwikkelaar SOEDESCO vaak spelen, elke keer zal spel een andere ervaring hebben. Of je het nu overleefd, of niet. Succes is geen garantie.

Als speler zit je opgesloten in een donkere kelder en heb je een beperkte tijd om uit te vinden wat er is gebeurd en hoe je kunt ontsnappen ut de klauwen van een gevaarlijke seriemoordenaar.
Het vinden van items en het oplossen van puzzels helpt de speler naar buiten. Omdat het spel telkens willekeurig wordt opgebouwd, zal iedere keer dat je het opnieuw start een nieuwe puzzel/hel voor je zijn. Of je nu het spel overleefd of juist niet, langszaam zul je meer ontdekken over de daden en doelen van de moordenaar.

ENKI Announce Trailer for Xbox One

ENKI wordt ontwikkeld door SOEDESCO en Storm in a Teacup. Wanneer de game zal uitkomen voor de Xbox One is nog niet bekend.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arie de Haas
Arie de Haas
7 jaren geleden

Jammer dat hij alleen op de XBox one uitkomt.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x